Arrangementen

 

Een avond bij Smikken & Smullen

Ontvangst

Je wordt ontvangen door de gastvrouw Patricia Villevoye en begeleid richting het
huiselijke restaurant op de eerste verdieping. Voordat je aan tafel gaat kun je
eerst genieten van een hapje en drankje in het borrel gedeelte van het
restaurant. Vervolgens is het tijd om aan tafel te gaan, waar het voorgerecht al voor jou en jouw gezelschap klaar ligt op de barbecue.

Aan de slag!

Na het voorgerecht kun je de handen zelf uit de mouwen steken en de diverse soorten vlees en/of vis bereiden aan tafel op het barbecuerooster. Naast de diverse soorten vlees en/of vis kun je natuurlijk ook gebruik maken van het uitgebreide saladebuffet. In de salad shaker kun je geheel naar eigen smaak een salade samen stellen. De gastvrouw komt deze avond ook verschillende keren langs de tafels met lekkere tips en bijgerechtjes. Bewaar wel zeker nog een plekje voor het nagerecht, deze wordt uiteraard ook weer op de barbecue klaar gemaakt. Hmmm!

Het menu

Het menu kun je zo gek maken als je zelf wilt; wij werken met arrangementen die volledig zijn aan te passen naar uw persoonlijke smaak. Deze arrangementen bestaan uit een voor-, hoofd-, en nagerecht.

Een totaal avondje uit

Smikken & Smullen is uitermate geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes etc. U kunt een avondje Heerlijk, Huiselijk, Happen ook combineren met een gezellige borrel in café de Nachtwacht. Of misschien met een leuke pub quiz of workshop.

Arrangement

Het is mogelijk om een keuze te maken uit verschillende menu’s inclusief drankjes voor een vast bedrag voor de tijdsduur van 2,5 uur of 3 uur. Bent je geïnteresseerd naar de verschillende menu’s vraag dan hier een offerte aan.

 

Indien u een avondje bij ons reserveert vernemen wij eventuele dieet- en allergiewensen, het definitief aantal personen en de keuze voor het menu uiterlijk een week voor aanvang.