Over ons

Er zijn veel restaurants in Tilburg waar je lekker kan eten. Maar een interactief restaurant zoals deze, dat is er nog niet. Een bestelling opnemen, uitserveren ‘eet smakelijk’ vinden wij niet meer van deze tijd. Wij begeleiden, helpen en geven tips, om zo een speciale avond uit te creëren. Want een beetje kok, dat ben je zelf!

De ruimte waar het restaurant nu zit, was voor mij de schatkist op zolder waar ik het stof van af heb geblazen. Het restaurant heeft een fonkelnieuw jasje gekregen en als barbecue- en grillrestaurant gaat een avondje eten hier verder dan bij een gemiddeld restaurant. Een knusse setting waarin ik net zo graag een praatje aanknoop als dat ik meer vertel over de gerechten, en hoe je die het beste kunt bereiden.

Gastvrijheid en aandacht voor detail is voor mij van enorm groot belang. Als mede-eigenaar van De Heuvel Gallery ben ik bekend met de horeca en vind ik dat een avond uit al vanaf het begin af aan moet kloppen. Met Smikken en Smullen ga ik een nieuwe uitdaging aan. Een nieuw concept waar ik ontzettend veel zin in heb, en hoop je dan ook snel te mogen begroeten.

Tot Smullens!

Patricia

    There are no dates yet.