recensies

Wij begrijpen dat u graag wilt weten  hoe andere personen dit hebben ervaren. Hierom hebben wij een aantal Facebook recensies op deze pagina weergegeven.

Natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord, neem dan contact met ons op.

    Heerlijk vrijgezellen feest gehad. Goed gegeten, goede gastvrouw. Perfecte avond En niet te vergeten heerlijke home Made soep

  thumb Bianca Van Gestel
  10/18/2017

    Gezellige teamdag gehad met Achmea. Vergadering afgesloten met de BBQ. Iedereen was enthousiast, dit gaan we zeker vaker doen! Bedankt voor de goeie zorgen������?

  thumb Sarai Gunsing
  3/11/2017

    Met een groep een combi van pub quiz en bbq-en gedaan. Het was super. Goede service, leuke onverwachte extra's op de bbq. De pub quiz was duidelijk speciaal voor ons gemaakt. TOP!

  thumb Caroline Smit
  1/28/2017

    Een super leuk, lekker en gezellig avondje gehad bij Smikken en Smullen. Top ontvangst door de gastvrouw en een goede bediening! Een creatief concept met heerlijke producten! Ga zo door!

  thumb Kimberley van der Linden
  1/26/2017

    Afgelopen weekend mochten wij genieten van een heerlijk avondje uit bij smikken en smullen. Een restaurant waar je heerlijk kunt barbecueën, maar het geen 'standaard barbecue' is. Je wordt vooraf verrast met een heerlijke camembert met brood. De salade kan zelf gemaakt worden. Kortom, jouw eigen creativiteit en smaak maken de avond. De bediening is uitermate vriendelijk en gezellig. Het concept is voor een beperkt gezelschap, waardoor er een huiskamersfeer aanwezig is. Wat mij betreft een echte aanrader om gezellig met het gezin te doen of om een avondje uit te gaan met lieve vrienden.

  thumb Angela Horsten
  12/13/2016

    Heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Tot in detail verzorgd. Patricia, je bent een super gastvrouw! Zeker voor herhaling vatbaar.

  thumb John Vriens
  12/12/2016

    Gastvrij ontvangst van het personeel en de super gastvrouw Patricia, na een drankje met n hapje uitleg over de avond. Samen eten, kletsen en bbq'en. Heerlijk gesmuld van de saladebar, van het vlees op de bbq en van het verassende dessert. Ps goede afzuiging dus je kleding ruikt niet na de bbq. Kortom een gezellig avondje uit.

  thumb Rosalie van Tilborg
  12/11/2016

    In een gezellige huiselijke sfeer, wordt je gastvrij ontvangen. Door Patricia gastvrouw, goede uitleg gekregen over het concept. Daarna heerlijk gegeten van de bbq, met rijkelijke saladebar, en een heerlijk dessert. Ter afsluiting lekkere koffie . Kortom een gezellig avond vullend programma met vrienden.

  thumb Barbara De Vries-Oudesluys
  12/11/2016

    In een gemoedelijke sfeer met vrienden genoten van het eten, ambiance en bediening. Top concept!

  thumb Tineke Bogers
  12/11/2016

    Heerlijk gegeten in een gemoedelijke mooie zaak met gastvrije bediening! Genoten van het saladebuffet, het vlees en het toetje; het was super!

  thumb Marja Vriens
  12/11/2016

    Fantastisch concept, goede kwaliteit van zowel eten als bediening, sfeervolle ambiance kortom aanrader voor grotere gezelschappen �

  thumb Marsha Bouckaert
  12/05/2016