recensies

Rosalie van Tilborg: Gastvrij ontvangst van het personeel en de super gastvrouw Patricia. Na een drankje met en hapje uitleg over de avond. Samen eten, kletsen en bbq’en. Heerlijk gesmuld van de saladebar, van het vlees op de bbq en van het verassende dessert. Ps: goede afzuiging dus je kleding ruikt niet naar de bbq. Kortom een gezellig avondje uit.


Barbara de Vries: In een gezellige huiselijke sfeer, wordt je gastvrij ontvangen. Door Patricia gastvrouw, goede uitleg gekregen over het concept. Daarna heerlijk gegeten van de bbq, met rijkelijke saladebar en een heerlijk dessert. Ter afsluiting lekkere koffie.
Kortom een gezellig avond vullend programma met vrienden.


Angelique Vervloet-van Riet: Heerlijk gegeten, top locatie een super bediening. Bedankt Patricia je hebt ons een topavond bezorgd.


Angela Horsten: Afgelopen weekend mochten wij genieten van een heerlijk avondje uit bij Smikken en Smullen. Een restaurant waar je heerlijk kunt barbecueën, maar het geen ‘standaard barbecue’ is. Je wordt vooraf verrast met een heerlijke camembert met brood. De salade kan zelf gemaakt worden. Kortom, jouw eigen creativiteit en smaak maken de avond. De bediening is uitermate vriendelijk en gezellig. Het concept is voor een beperkt gezelschap, waardoor er een huiskamersfeer aanwezig is. Wat mij betreft een echte aanrader om gezellig met het gezin te doen of om een avondje uit te gaan met lieve vrienden.


Tineke Bogers: In een gemoedelijke sfeer met vrienden genoten van het eten, ambiance en bediening. Top concept!


Marsha Bouckaert: Fantastisch concept, goede kwaliteit van zowel eten als bediening, sfeervolle ambiance kortom aanrader voor grotere gezelschappen.


John de vries: Heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Tot in detail verzorgd. Patricia, je bent een super gastvrouw! Zeker voor herhaling vatbaar.


Marja Vriens: Heerlijk gegeten in een gemoedelijke mooie zaak met gastvrije bediening! Genoten van het saladebuffet, het vlees en het toetje, het was super!